Helyi közélet

2012.09.25. 15:56

Jobbik: kiárúsítják a családi ezüstöt Miskolcon

Miskolc - „A Fidesz kiárúsítja Miskolcon a családi ezüstöt” – hangzott el Pakusza Zoltán jobbikos képviselő keddi sajtótájékoztatóján, melyet Badány Lajossal, a városgazdálkodási és városüzemeltetési bizottság tagjával közösen tartott. Mindezt azon előterjesztés kapcsán említették, amely csütörtökön kerül a testület elé, és arról szól, hogy a város ingatlanjainak egy részét értékesítenék.

Miskolc - „A Fidesz kiárúsítja Miskolcon a családi ezüstöt” – hangzott el Pakusza Zoltán jobbikos képviselő keddi sajtótájékoztatóján, melyet Badány Lajossal, a városgazdálkodási és városüzemeltetési bizottság tagjával közösen tartott. Mindezt azon előterjesztés kapcsán említették, amely csütörtökön kerül a testület elé, és arról szól, hogy a város ingatlanjainak egy részét értékesítenék.„Alacsony áron, elkótyavetyélik a város vagyonát. Úgy tűnik, mintha léterjött volna a Fidesz-MSZP nagykoalíció. Az elmúlt 20 évben ugyanis minden városvezetés az elődök hibáira, az általuk felhalmazott adósságra hivatkozva adta el a város vagyonát. Most is ez történik.Az előterjesztésből pedig az látszik, a Fidesz saját gazdaságpolitikájában sem bízik, mert ha azt tenné, akkor ezeket a lakásokat nem értékesítené. Pártunk tiltakozik az eladás ellen, ezeket a lakásokat – kedvező feltételekkel – megkaphatnák a károsult devizahitelesek, vagy éppen a miskolci fiatalok itt maradását is segíthetnék vele” – véli a jobbikos képviselő.

Badány Lajos szerint az előterjesztés célja, a gyors árbevétel produkálása, figyelmen kívül hagyva a lakásokban élő bérlők jogait. A bizottsági tag úgy véli, a városvezetés célja, hogy a költségvetési deficitet csökkentse, akár ilyen áron is.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában