Helyi közélet

2012.08.02. 10:28

Zemplén Kalandpark: Nem mindenkinek jó a meleg

Sátoraljaújhely - A sátoraljaújhelyi Magas-hegy legfőbb turisztikai attrakciója a Zemplén Kalandpark, amely az ország leghosszabb bobpályája mellett számos egyéb produktummal is várja a látogatókat.

Sátoraljaújhely - A sátoraljaújhelyi Magas-hegy legfőbb turisztikai attrakciója a Zemplén Kalandpark, amely az ország leghosszabb bobpályája mellett számos egyéb produktummal is várja a látogatókat. Ezek közül a legújabb a téli-nyári korcsolyapálya, amelyet mostanában természetesen a görkorcsolyázók használhatnak ki. Egyelőre ugyan még elég kevesen használják a pályát, aminek az az oka, hogy ez az új létesítmény még nem került be a köztudatba. A kalandpark üzemeltetői elmondták, az utóbbi hetekben egy kicsit elmaradt a vendégforgalom a korábbi években megszokottól. Ez nem annak tudható be, hogy a bővülő kínálat miatti zavar miatt a vendégek nem tudnak dönteni, mit próbáljanak ki, hanem az, hogy a nagy kánikula miatt a turisták elsősorban a strandokat és a vízpartokat részesítik előnyben. Emiatt a kalandpark munkatársai akkor örülnek igazán, amikor egy kicsit enyhébb az idő, mert ilyenkor érezhetően megemelkedik a vendégszám.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában