Helyi közélet

2012.08.25. 14:00

Szombaton még forróság

A Nyugat-Európában található frontrendszer előtt délnyugat felől forró, száraz levegő áramlik fölénk. A szombati napon tetőzik a hőség. Bujdosó Bence előrejelzése

A Nyugat-Európában található frontrendszer előtt délnyugat felől forró, száraz levegő áramlik fölénk. A szombati napon tetőzik a hőség. Bujdosó Bence előrejelzéseSzombaton derült, napos időre lehet számítani. A nap második felében többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a délnyugati szél. A hőmérséklet reggelre 18 és 21 fok közé csökken, a legmagasabb nappali hőmérséklet 33 és 37 fok között alakul.

A következő napok időjárása (vasárnaptól péntekig)

Vasárnap eleinte még sok lesz a napsütés, majd egy markáns hidegfront hatására, erősen megnövekszik a felhőzet és egyre több helyen alakulhat ki zápor, zivatar. Megélénkül, helyenként megerősödik a szél, a front vonalában valamint zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. Hétfőn a front mögött felszakadozik a felhőzet, felhőátvonulások mellett elszórtan egy-egy záporra számíthatunk. A hőmérséklet jelentősen visszaesik. Kedden és szerdán átmenetileg ismét szárazabb levegő érkezik fölénk, sok lesz a napsütés, erősödik a nappali felmelegedés, de hűvösebbek lesznek az éjszakák. A hét második felében ismét egy front teheti változékonnyá időjárásunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában