Helyi közélet

2012.07.23. 10:10

Dr. Csiba Gábort megerősítették

Borsod-Abaúj-Zemplén -  Nyilvánosságra hozták az első körben állami fenntartásba került egészségügyi intézmények intézményvezetői álláshelyeire március 30-án írt ki pályázat eredményét.

Borsod-Abaúj-Zemplén -  Nyilvánosságra hozták az első körben állami fenntartásba került egészségügyi intézmények intézményvezetői álláshelyeire március 30-án írt ki pályázat eredményét. A kórház-igazgatói pályázatok csaknem harmada eredménytelenül zárult, 35-ből 11 kórház vezetői posztjára 30 napon belül új pályázatot írnak ki. Az az államtitkárság közleménye megerősítette: a B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház élén továbbra is dr. Csiba Gábor áll.

Új pályázatot kell viszont kiírni Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház, az Uzsoki kórház, a Pest megyei Flór Ferenc Kórház, a szentesi Bugyi István kórház, az esztergomi Vaszary Kolos Kórház, a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház, a makói Diósszilágyi Sámuel kórház, a visegrádi Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház, a tatabányai Szent Borbála Kórház és a monori szakorvosi rendelő vezetői posztjaira. A listából kitűnt: több, 62 évnél idősebb pályázó nem nyert.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában