Helyi közélet

2012.06.14. 09:34

Operafesztivál - Rálik Szilviát ünnepelte a közönség

Miskolc - Rálik Szilviát ünnepelte a közönség Puccini Tosca című operájának második felvonása után. Az énekes a címszerepben lépett a miskolciak elé, az operafesztivál ingyenes előadásában.

Miskolc - Rálik Szilviát ünnepelte a közönség Puccini Tosca című operájának második felvonása után. Az énekes a címszerepben lépett a miskolciak elé, az operafesztivál ingyenes előadásában. Már az első felvonás hétfő esti bemutatója is zajos sikert aratott, az új városháza épülete előtt, a belvárosban. A következő részt szerdán késő este mutatták be, a Széchenyi szobor környékét és a régi városháza épületét használva a Vidnyánszky Attila rendezte produkcióhoz – a helyszínválasztás és a látvány Zeke Edit munkája, a Miskolci Nemzeti Színház zenekarát Kesselyák Gergely vezényelte. A hétfőihez fogható tetszéssel zárult a népszerű opera második felvonása is. A folytatás pénteken este 9-kor: az Avasi kilátónál a zenemű mindhárom felvonását előadják. Ez szintén ingyenes program.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában