Helyi közélet

2012.06.04. 19:32

Kenderkertészeket fogtak Ózdon

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság összehangolt akciójának köszönhetően két kábítószer-kereskedéssel gyanúsítható helybeli férfi kezén kattanhatott a bilincs az elmúlt hétvégén, tájékoztatta lapunkat Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság összehangolt akciójának köszönhetően két kábítószer-kereskedéssel gyanúsítható helybeli férfi kezén kattanhatott a bilincs az elmúlt hétvégén, tájékoztatta lapunkat Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.Egy órán belül csapott le a rendőrség a 42 és 35 éves gyanúsítottra. Egyiküket a nála megtartott házkutatás során, társát a kábítószer átadásakor fogták el. A velük szemben alkalmazott drog-gyorsteszt mindkettejük esetében pozitív eredményt mutatott. A házkutatások során azonban nem csak a kábítószer alapanyagául szolgáló több tíz tő kannabiszt, illetve már fogyasztásra alkalmas, előkészített anyagot foglaltak le a rendőrök, hanem a termesztéshez szükséges eszközöket is, valamint egy lefűrészelt csövű vadászpuskát is találtak a hozzá tartozó lőszerekkel együtt.

A kihallgatások adatai szerint a két férfi huzamosabb ideje foglalkozik kábítószer alapanyagául szolgáló növények termesztésével, kereskedelmével, illetve maguk is rendszeresen fogyasztották portékájukat. A két férfi előzetes letartóztatásának elrendeléséről hétfőn döntött a bíróság.

ÉM


Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság összehangolt akciójának köszönhetően két kábítószer-kereskedéssel gyanúsítható helybeli férfi kezén kattanhatott a bilincs az elmúlt hét végén.

Miskolc, 2012. június 4., hétfő (MTI) - Kábítószer-kereskedés gyanúja miatt fogtak el két férfit az elmúlt hétvégén Ózdon - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában