Helyi közélet

2012.06.08. 10:43

Figyelmesen a síneken!

Miskolc, Nyékládháza - Magyarországon évente 40 súlyos, köztük 20 halálos baleset következik be vasúti átjáróban, szinte valamennyi a gépkocsivezetők hibájából, ezért a MÁV és a rendőrség idén is csatlakozott a Nemzetközi Vasútegylet és az Európai Unió által 2009-ben életre hívott „Közlekedj biztonságosan a vasúti átjárókban!” nevű kampányhoz, melynek célja a tragédiába torkolló vasútátjárós balesetek megelőzése.

Miskolc, Nyékládháza - Magyarországon évente 40 súlyos, köztük 20 halálos baleset következik be vasúti átjáróban, szinte valamennyi a gépkocsivezetők hibájából, ezért a MÁV és a rendőrség idén is csatlakozott a Nemzetközi Vasútegylet és az Európai Unió által 2009-ben életre hívott „Közlekedj biztonságosan a vasúti átjárókban!” nevű kampányhoz, melynek célja a tragédiába torkolló vasútátjárós balesetek megelőzése. Ennek keretében a vasúttársaság a rendőrséggel közösen országszerte 27 helyszínen végzett ellenőrzéseket vasúti átjárók közelében, hogy felhívja a közúton közlekedők figyelmét a síneken való áthaladás szabályaira. Megyénkben Miskolcon és Nyékládházán volt hasonló akció.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában