Helyi közélet

2012.05.02. 11:24

MEN2012: kez-dő-dik, kezdődik!

Miskolc - Ma megkezdődik a Miskolci Egyetemi Napok. A nagyszínpad ugyan még üres lesz, azonban a szerda sem lesz eseménytelen az egyetemen.

Miskolc - Ma megkezdődik a Miskolci Egyetemi Napok. A nagyszínpad ugyan még üres lesz, azonban a szerda sem lesz eseménytelen az egyetemen.

A diákság délután 3 órakor a már hagyományos lépcsőfutással vezeti fel az idei MEN-t az E/3-as koliban, majd az E-7 parkolójában aszfalt rajzversenyt rendeznek. A nap fénypontjára délután 6 órakor kerül sor, amikor is a diákrektor jelöltek és csapataik mutatkoznak be.

Aki pedig nem kapott még hőgutát, nyugodtan nézzen be este a Party Sátorba: az Ámokfutók, az UFO, Baby Gabi, a Kozmix, és a Happy Gang segítségével ugyanis visszarepülhetünk a 90-es évekbe. Utána Kelemen bújuk kabátba, de nem tévedünk, ha kijelentjük, hogy a Piros Rockyba is érdemes lesz átnézni.

(BOON)



 NAPI MEN (május 2., szerda)

E/3-as kollégium, 15.00: Lépcsőfutás

E-7 irodaház parkolója, 16.00: Aszfalt rajzverseny

HÖK sátor, 18.00: A diákrektor jelöltek és csapataik bemutatkozása

HÖK sátor , 19.00: Részeredmény hirdetés   

Party Sátor

20.00: Miss Universe

22.00: LIKE 90! Partysorozat; Ámokfutók, UFO, Baby Gabi, Kozmix, Happy Gang

1.00: Kelemen Kabátban

Piros Rocky

0.00: Ritmik Sound / Pataki Roland, Horváth Balázs, Szabó Béla 


Miskolc - A Miskolci Egyetemi Napok időtartama alatt 2012. május 3-5. között a Centrum és az Egyetemváros között MVK különjárat közlekedik.

Miskolc – Megérkezett a várva várt reklámfilm, nyereményjátékkal egybekötve! – írják az idei egyetemi napok szervezői. Sőt!

Miskolc – Május 2-5-ig ismét megrendezésre kerül a Miskolci Egyetemi Napok. Az idei 4 nap alatt 6 helyszínen 55 zenei fellépő és 20 Dj is szórakoztatja a nagyérdeműt az egyetemen.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában