Helyi közélet

2011.11.26. 15:37

Megkérdeztük a vilmányi gyerekeket: Mit szeretnének karácsonyra?

Vilmány - „Szeretnék egy kisbabát, olyat, amelyik sírni és nevetni is tud. Meg valami olyasmit, amit én is a fa alá tehetnék a húgomnak, a nővéremnek és anyukáméknak” - osztotta meg velünk karácsonyi vágyát Batyi Henriett.

Vilmány - „Szeretnék egy kisbabát, olyat, amelyik sírni és nevetni is tud. Meg valami olyasmit, amit én is a fa alá tehetnék a húgomnak, a nővéremnek és anyukáméknak” - osztotta meg velünk karácsonyi vágyát Batyi Henriett.Osztálytársa, Balogh Klaudia Júlia, 10-en vannak testvérek, szintén babát szeretne, de szokott olvasni is, s örülne egy kismacis könyvnek is.

Galyas Éva szavait idézzük: „Ruhadarabot szerenék, leginkább egy jó meleg kabátot.”

Balogh Dávid, akinek 5 testvére van, egy versenykocsira vágyik, azzal a kisebb testvérével is játszhatna.

Molnár Gábor leghőbb vágya valószínűleg teljesül: egy igazi lovat kap a szüleitől. Minthogy saját lova lesz, örülne minden, lovakkal, lótartással foglalkozó könyvnek. Ezen felül már csak az a kívánsága, hogy a családja ne legyen beteg, s hogy „az osztályban minden tanuló jó legyen, senki se zavarja bekiabálással a tanulást”.

Batyi Angéla viszont pisilős babát szeretne.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában