Helyi közélet

2011.10.03. 16:34

III. Sziráczki Emlékverseny: októberi speedway ünnep a Népkertben

Miskolc - A III. Sziráczki Salakmotoros Emlékverseny szervezése gőzerővel zajlik. - tájékoztatott az esemény rendezője, a Miskolci Speedway salakmotoros klub.

Miskolc - A III. Sziráczki Salakmotoros Emlékverseny szervezése gőzerővel zajlik. - tájékoztatott az esemény rendezője, a Miskolci Speedway salakmotoros klub."Mint az kiderült, a  nemzetközi versenynaptárak kiemelkedő rendezvényeinek időpontjait (Pardubice, Extraliga döntők) született meg a döntés arról, hogy amennyiben a miskolci salakmotorsport elmúlt években megszokhatott színvonalán kívánja a klub az emlékversenyt megszervezni, az erre legalkalmasabb dátum az október 16-ai hétvége lehet." - számolt be a sokak által várt miskolci salakmotoros eseményről a klub hivatalos honlapja.

Lengyelek vs világválogatott

Ennek ismeretében a szervezők szerették volna feleleveníteni a tradicionális vasárnap délelőtti időpontot. Azonban, mint kiderült, október 16-án Torunban a lengyel válogatott küzd meg a világválogatottal. Lévén, hogy az ott szereplő névsorból több versenyzővel is tárgyalásokat folytat a klub, az ő kérésüknek eleget téve a verseny időpontján módosítania kellet a miskolciaknak. A vasárnapi időpontról az előzetes tervek alapján egyre több hír kapott szárnyra, azonban kijelenthető, hogy a verseny most már véglegesnek tekinthető időpontja október 15., szombat, 14 óra.

A régi nagyok is húzzák

"Ahhoz, hogy a terveink valóra váljanak még egyetlen egy "apróság" hiányzik: a rendezvény költségvetése még nem teljes és ezt a helyzetet szeretnénk a napokban stabilizálni." - nyilatkozta Jacsó Tibor, a Miskolc Speedway első embere. "Ha minden rendben alakul, pénteken egy promóciós rendezvényt, közönségtalálkozót szervezünk a régi miskolci salakmotoros ikonok és a jelenkori speedway-sztárok részvételével. Szombaton reményeink szerint a miskolci salakmotorsport nagy öregjei egy bemutató erejéig láthatóak lesznek a népkerti oválon, és 14 órai kezdettel egy 20+2 futamos verseny keretein belül eldől, hogy ki lesz a III. Sziráczki emlékverseny győztese. Ezúton is szeretnénk elnézését kérni mindenkitől, aki úgy érzi nem tájékoztatjuk megfelelően a versenyt illetően, ez az anyagi háttér bizonytalansága és az időpont- és egyéb egyeztetési nehézségek miatt van így. Bízunk benne, hogy ezen a héten minden szükséges információ birtokában már naprakészen tudjuk promotálni rendezvényünket."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában