Helyi közélet

2010.10.26. 10:38

Zárt ülésen döntenek a menesztésekről

<p>Miskolc - Rendkívüli közgyűlési ülést hívott össze csütörtökre dr. Kriza Ákos polgármester Miskolcon.</p>

Ennek oka, hogy kezdeményezi a Miskolc Holding Zrt. igazgatósági és felügyelő bizottsági tagjainak valamint igazgatójának azonnali visszahívását, illetve a Misek Kft. és a Miskolci Városfejlesztési Kft. vezetőinek felmentését. Ezeket a következőkkel indokolta: az október 7-ei átadás-átvétel után már látják, az elmúlt nyolc évben a pazarlás, a fejetlenség, a káosz jellemezte az önkormányzatot és a cégeit.

Orosz Gábort, a városháza szóvivőjét arról kérdeztük, lehet-e tudni, hogy a városvezetés kiket javasol a fent említett cégek élére. A válasza az volt, ezt majd csak a közgyűlési ülés után hozzák nyilvánosságra. Azt is elmondta: a testületi ülés zárt lesz, azaz nem sajtónyilvános.

ÉM - NSZR


El akarják zárni a pénzcsapokat Miskolcon

boon | 2010.10.25 18:35
Miskolc - Az új polgármester és csapata megkezdte a munkát Miskolcon: ennek egyik első lépése hogy dr. Kriza Ákos és kollegái átvilágítják a hivatalt, az önkormányzat cégeit, intézményeit. A 17 nap eddigi tapasztalatait így összegezték az átvilágítók: pazarlás, fejetlenség, káosz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában