Helyi közélet

2010.10.02. 23:36

Önkormányzati választás 2010 | SZEME kampányzáró

<p>Miskolc - Kampányzáró értékelőt tartott a Szent Anna téren szombaton délben a Szemléletváltást Miskolcon Egyesület.</p>

Hircsu Ákos, a civil szervezet polgármesterjelöltje elmondta: a kampányt rendkívül sikeresnek ítéli, hiszen az alig egy éve alakult egyesület mind a 20 körzetben indítani tudott egyéni jelöltet, ezzel országos ismertségű pártokat is megelőztek. Magyarország történetében pedig először Miskolcon van esélye civil egyesületnek, hogy átvegye a város vezetését és elképzelésüket az itt élőkkel közösen valósítsák meg. A politikus szerint a kampányban nem vettek részt a pártok közötti acsarkodásokban és sárdobálásban, tiszteletben tartották más politikai nézeteit és mindvégig törekedtek a tisztességes, ugyanakkor figyelemfelkeltő és humoros kampánymegoldásokra. A polgármesterjelölt azt mondta, hogy a miskolciak problémáit csak miskolciak tudják megoldani, és nem egy Budapestről vezérelt propaganda pártgépezet. Hircsu Ákos szerint az egyedüli lokálpatriótákból álló és Miskolcért tenni akaró szervezet a SZEME.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában