Helyi közélet

2010.09.22. 15:10

Sátoraljaújhely polgármesterjelöltjei

<p>Sátoraljaújhely - Antalóczy Attila és Szamosvölgyi Péter bemutatkozása.</p>

Antalóczy Attila, független
„A legnagyobb problémának azt tartom, hogy egyre kevesebb ember hoz döntéseket Sátoraljaújhelyen. A polgárok egyre inkább kiszorulnak a döntéshozatalból, de ez nem sátoraljaújhelyi specialitás. Ki kell nyitni az ajtót és be kell engedni a város irányításába a helyi tehetségeket. Meg kell tartani azt a huszon- harmincéves réteget, amely biztos megélhetés híján elhagyni készül a várost. A helyi társadalom legnagyobb problémájának azt tartom, hogy hiányzik a polgárokból a közügyekben való aktív részvétel, a kreativitás. Hatalmas lehetőségeket rejt magában ez a város, amelyeket bűn lenne nem kiaknázni. Másfelől viszont hatalmas problémákkal is küszködik, amelyeket csak széles összefogással lehet megoldani.

Szamosvölgyi Péter, Fidesz
„Az első helyen a feladataim között a munkahelyteremtés szerepel. Ez az alapja mindennek, csak ez teremtheti meg egy város létét. Ha nincs munkahely, akkor megszűnik az élet, elvándorolnak az emberek. Ezt pedig nem engedhetjük meg magunknak. A másik fontos hely a programban, hogy folytatódjanak az idegenforgalmi fejlesztések. Ennek legfontosabb eleme a magashegyi sportcentrum második üteme. Ez a helyszín ideális terepet kínál az extrém sportoknak, ennek minden apró szeletét ki kell használnunk. A harmadik lényeges elem pedig a már megkezdett infrastrukturális fejlesztések folytatása. ”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában