Helyi közélet

2010.08.02. 20:31

925-en húztak ,,nyúlcipőt”

<p>Tiszaújváros - A futás volt a középpontban a 12. TVK Triatlon Nagyhét augusztus 2-i, harmadik napján. Tiszaújvárosban ezúttal is nagyon sokan, közel ezren húztak „nyúlcipőt”.</p>

A városháza mellett nem kevesebb, mint 925 sportember sorakozott fel a rajtnál, hogy a rajtot követően maga mögött hagyja a 2 km-es távot. A Tiszaújvárosonkívül jó néhány közeli, sőt távoli településről érkező résztvevők ezúttal is a vasárnapi TVK ITU Triatlon Világkupa futópályájának egy részét ,,tesztelhették”. A célban természetesen ezúttal is járt a jól megérdemelt tombolaszelvény, mellyel sportfelszereléseket és egyéb értékes nyereményeket lehet nyerni a vasárnapi sorsoláson.

A futással egy időben lépett a Traffic KreAktív-színpadra a Vis Maior együttes, melynek repertoárjában hazai és külföldi slágerek egyaránt szép számmal szerepeltek. Este 8-tól, a Főtéren a kemény rockos Miskolc Művek, majd 21.30-tól Roy és Ádám gondoskodott a jelenlevők szórakoztatásáról.

Érkeznek a sportolók

A vasárnapi 14. TVK ITU Triatlon Világkupán induló sportolók közül az ausztrálok kezdték meg legfürgébben a Tisza-parti város ,, elfoglalását”. Az első ausztrál csoport már múlt szombaton megérkezett. Kedden jön egy nyolc tagú brazil csapat. aztán sorra többiek, az Új-zélandiak, oroszok, spanyolok, franciák és még sorolhatnánk, ugyanis a hétvégén nem kevesebb, mint 33 nemzet triatlonosai mutatkoznak be a ,,világ legjobb triatlonos közönsége” előtt.

Jöhet a kerékpározás

A keddi folytatásban a Grupo Loco de Flute Fuvola Zenekar, majd az Emply Pubs hangolja mozgásra a jelenlevőket. A gyűjtögetésre ezúttal a 18 órakor kezdődő kerékpározás kínál alkalmat. A 4 km-es pálya szintén a vasárnapi TVK ITU Triatlon Világkupa útvonalát érinti, ami még különlegesebbé teszi a korhatár nélküli együttmozgás örömét. A nap hivatalos programját a Főtér színpadán a magyar pop legendás együttese, a Neoton Família zárja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában