Helyi közélet

2010.07.25. 19:36

Ózdon lesz Radovic Dusán búcsúztatója

<p>Ózd - Radovic Dusán tudatosan készült a rendőrpályára, általános és középiskolai tanulmányait még Ózdon fejezte be, majd ezután évről-évre folyamatosan képezte magát. Harminc évesen avatták volna tiszté, de ezt már nem élhette meg a pénteken meggyilkolt rendőr.</p>

Vasárnap délután sikerült beszélnünk Dusán nevelőapjával, aki kiskora óta nevelte a fiút.

- Még most is úgy érezzük magunkat, mint akibe belecsapott a villám - fogalmazott Orbán Dezső. - Szombaton megnéztük a fiú holttestét, úgy feküdt, mint aki csak alszik. A fején volt néhány véraláfutás, még most sem hisszük el, hogy elveszítettük. A tehetetlenség a legrosszabb. A kis család most indult volna nyaralni, de ez a szörnyű tragédia mindent megváltoztatott. Dusán mindig mosolygott, egyenesben volt az élete. Imádta a feleségét és a két éves gyermekét. Nem tudom felfogni, hogy hová züllik ez a társadalom, úgy látszik: a mai Magyarországon mindent meg lehet tenni.

Orbán Dezső azt is elmondta, hogy Radovic Dusán hamvasztás előtti búcsúztatóját az ózdi Gyári Temetőben tartják meg, de az időpontja még nem ismert.


Hősi halált halt az ózdi születésű fiatal rendőr

boon | 2010.07.25 13:01
Radovic Dusán (született Ózd, 1980. május 21.), a miskolci rendészeti szakközépiskola elvégzése után 1999-ben került Budapestre és kezdte meg szolgálatát Zuglóban. Élt-halt a kerületért, szenvedéllyel végezte munkáját, elhivatott és rendkívül tehetséges fiatalembernek ismerték kollégái és barátai.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában