Helyi közélet

2010.07.10. 19:37

Polgármester-jelöltek "jobbról" megyénkben

<p>Miskolc - Dr. Ódor Ferenc, a megyei közgyűlés jelenlegi elnöke nem kívánta kommentálni azt a hírt, hogy a párt nem őt, hanem Mengyi Rolandot indítja a megyei közgyűlés elnökjelöltjeként.</p>

Lapunk, az Észak-Magyarország úgy tudja, Kazincbarcikán Rízner József, az Összefogás Barcikáért Egyesület elnöke, Putnokon a jelenlegi polgármester, a Fidesz-színekben parlamenti egyéni mandátumot szerzett Tamás Barnabás élvezi a konzervatív párt támogatását.

Ózdon Fürjes Pált indítja a Fidesz, míg Sajószentpéteren a jelenlegi szocialista polgármester, dr. Faragó Péter ellen Barta József „lép a kötelek közé”.

Sajóbábony fideszes polgármestere-jelöltje dr. Varga Eszter, Mezőkövesdé a jelenlegi aljegyzője, dr. Fekete Zoltán lesz. Mezőkeresztesen Besenyei Istvánt, Emődön a jelenlegi polgármestert, Lehoczki Istvánt indítja a Fidesz.

Edelényben Molnár Oszkár kihívója a Fidesz edelényi szervezetének vezetője, Borza Bertalan lesz.


Ódor Ferenc helyett Mengyi Roland a közgyűlés élén?

eszak | 2010.07.10 17:10
Miskolc - A Fidesz választmánya döntött ugyan a megyei listákról, ám azokat egyelőre nem kívánják nyilvánosságra hozni – közölte lapunkkal Krakkó Ákos, a párt sajtófőnöke. Ennek okát abban jelölte meg, hogy a vitás kérdésekben még a választmány elnökségének kell döntést hoznia, ezért a véglegesnek tekinthető lista körülbelül egy hét múlva kerülhet a nyilvánosság elő.

Kriza Ákos megerősítette a hírt

eszak | 2010.07.10 15:09
Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke a választmány ülése után bejelentette, döntöttek a budapesti listáról és a megyei listákról, valamint a megyei közgyűlési elnökjelöltekről is.

Ők a Fidesz polgármester-jelöltjei

fuggetlen | 2010.07.10 13:54
Ellenszavazat nélkül támogatta a Fidesz országos választmánya, hogy Tarlós István, a párt fővárosi frakcióvezetője legyen a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje az őszi önkormányzati választáson - közölte a választmány szombati ülése után a kormánypárt ügyvezető alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában