Helyi közélet

2010.05.01. 20:42

Elballagtak a tokaji gimi végzősei

<p>Tokaj - Csütörtökön még nem hitték el, hogy nincs több tanórájuk az iskola megszokott termeiben, még a szerenád és a pénteki bolondballagás is felhőtlen és nagyon jó hangulatú volt.</p>

Szombaton viszont fátyolos szemekkel és komoly arcokkal hallgatták a búcsúbeszédeket. Mindenkiben megmozdult a végzés érzése. Rádöbbentek az előttük álló kihívásokra, amelyek eldönthetik a karrierjüket, életük folytatását.

A Tokaji Ferenc Gimnáziumban 5 végzős osztály búcsúzott az almamátertől és az iskola is tőlük. A nevelők különféle jutalmakkal ajándékozták meg a kiemelkedő teljesítményt nyújtott diákokat, akik valamivel többet nyújtottak a kötelezőnél. Így kaptak elismerést a négy évig kitűnő vagy jeles tanulók, a közösségért dolgozók, kiváló sportolók, kitartó énekkarosok, ECDL full számítástechnikai vizsgát tevők, középfokú nyelvvizsgások. Idén a végzősök között 8 felsőfokú nyelvvizsgás szerepelt, ami rekordnak számít. Kívánunk ennek az öt osztálynak kitartást és sok sikert az érettségi vizsgákhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában