Helyi közélet

2010.04.22. 10:12

"Nemcsak én, a Miskolc Holding is kapta..."

<p>Miskolc - A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét kapta meg dr. Halmai Gyula, a Miskolc Holding Zrt. elnök-igazgatója március 15-én.</p>

Az indoklásban ez áll: költséghatékony és felelős önkormányzati vagyongazdálkodás területén végzett tevékenysége elismeréseként részesül a kitüntetésben. A Lovagkeresztet nemzeti ünnepünkön Varga István, fejlesztési és gazdasági miniszter adta át a miskolci kitüntetettnek.

"Megítélésem szerint ez nem egy személynek, hanem az egész Miskolc Holdingnak, annak a vállalatcsoportnak szól, amely az elmúlt években komoly, nemzetközi szakemberek által is elismert eredményeket ért el" – mondta lapunknak dr. Halmai Gyula, mikor arról kérdeztük, mit jelent számára ez az elismerés. Hozzátette: egy nagyon pozitív visszajelzés az eddigi munkánkra vonatkozóan, és a cégcsoport munkájának az értékét jeleníti meg.

Az elnök-igazgató arról is beszélt, hogy legfontosabb céljai közé tartozik, hogy tovább folytassa azt a munkát, amely ehhez az elismeréshez is vezetett, segítséget nyújtson tagvállalataiknak abban, hogy a tervezett fejlesztéseiket sikeresen meg tudják valósítani és folyamatosan emelni tudják szolgáltatásaik színvonalát, aktívan részt venni Miskolc további fejlődésében.

Halmai Gyula végezttsége okleveles bányamérnök, mérnök-közgazdász, jogász. Négy évvel ezelőtt lett a MIK Zrt. vezetője, majd a Miskolc Holding megalakulása után annak vezetőjévé választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában