Helyi közélet

2010.03.10. 13:16

Előzetesben az ózdi drogdíler

<p>Ózd - Átfogó akció keretében sikerült elfogni egy ózdi kábítószer-terjesztőt, aki már előzetesben várja ügyének további alakulását.</p>

Az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozóinak sikerült felszámolni egy 28 éves ózdi drogdíler hálózatát, akinek állandó vevőköre volt. Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a fogyasztókat is.

A 28 éves terjesztőnél tartott házkutatás során a hűtőszekrényből kerültek elő a kábítószer gyanús anyagok, amelyeket hatóanyag és mennyiség tekintetében jelenleg szakértők vizsgálnak. A családi ház udvarán lévő mellékhelyiségben pedig drog fogyasztásához szükséges eszközöket találtak a rendőrök. A nyomozás során kiderült az is, hogy az ózdi férfi drogkereskedelemből tartotta fenn magát.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kereskedelemmel elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 28 éves G. L.-lel szemben. A rendőrség indítványozta a férfi előzetes letartóztatását, amit a bíróság elrendelt. Amennyiben a gyanúsított bűnösségét a bíróság megállapítja, úgy kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthat - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában