Helyi közélet

2008.09.30. 14:40

Ózdi kórház: levették a napirendről

<p>Ózd - Az Almási Balogh Pál Kórházzal kapcsolatos előterjesztést a polgármester javaslatára levették napirendről. Az előzetes programhoz képest változott a keddi képviselő-testületi ülés menetrendje.</p>

A második napirendi pontban tárgyalták volna az Almási Balogh Pál kórházzal kapcsolatos előterjesztést, de Benedek Mihály polgármester javaslatára a témát levették a napirendről. 

Sérelmezték 

– A bizottsági ülésen elhangzott a közalkalmazotti tanács és a szakszervezet véleménye is az ügyben, ők azt sérelmezték, hogy 15 nappal a döntés előtt nem kapták meg az írásos előterjesztést – újságolta az ülés után a polgármester. – A jogászoktól nem kaptam egyértelmű választ arra, hogy ezt a 15 napot a döntéstől, vagy a bizottsági üléstől kell számítani. Semmilyen eljárásjogi hibát nem szeretnék elkövetni, ezért mint előterjesztő kezdeményeztem a napirend levételét.

A jobboldali képviselőcsoport nem kívánta kommentálni a döntést: Vitális István, a Fidesz ózdi elnöke ennyit közölt: „Várjuk meg, amíg érdemben valamilyen irányban elindul a folyamat.”

A kórház üzemeltetésével és az intézmény jövőjével kapcsolatos előterjesztés rendkívüli testületi ülésen, október 10-én, pénteken délelőtt kerül napirendre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában