Helyi közélet

2008.09.04. 09:53

Csíkék és Lovasi – indul a Vian-szezon

<p>A Csík zenekarral valamint Lovasi Andrással indul a miskolci Vian klub nyári szünet utáni új szezonja. Nagyszerű hangulat ígérkezik pénteken este-éjszaka.</p>

A nyári szünet után ismét megnyitja kapuit a miskolci Vian klub. Péneteken este a Csík zenekar és Lovasi András húzza a talpalávalót. Csík János és Szabó Attila, a Csík zenekar két kitűnő prímása sikeresen kísérletezik azzal a nehéznek tűnő feladattal, hogy megpróbálják becsempészni a magyar népzene ősi dallamvilágát a mai fiatalok mindennapjaiba.
Aki volt már Csík-koncerten, jól tudja, ugyanúgy tombolnak az autentikus kalotaszegi mulatósra, mint a Lovasi vezényletével prezentált Kispál-nótákra.
Újdonság, hogy a vianos bulin már a Quimby repertoárjából is hallhatunk egy örökbecsű darabot: a Most múlik pontosan című számot is biztosan hasonló örömmel fogadja a nagyérdemű, mint a mostanában rádióállomás-szerte játszott Csillag vagy fecskét.

Kapunyitás este fél 9-kor, a koncert után pedig jobbnál-jobb zenékkel „Vianffy Party” várja az igényes szórakozást kedvelőket.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában