Helyi közélet

2007.11.28. 14:29

Pályázat: vétségek, diákcsínyek

<p>Miskolc - A Miskolci Egyetem Tanárképző Intézetének Fegyelmezés-történeti Műhelye pályázatot ír ki 11-14. osztályos középiskolások számára „Diákcsínyek, iskolai fegyelmezés – egykor és most” címmel.</p>

Olyan minimum 3 oldalas esszéket várnak, amelyekben szülők, nagyszülők élményeit gyűjtik össze. Hogy viselkedtek az iskolában? Milyen vétséget, diákcsínyeket követtek el? Milyen nagyobb botrányra emlékeznek? Mi az, amit sosem mertek volna megtenni? Hogyan büntették őket a tanárok? Melyek voltak a legeredményesebb iskolai fegyelmezési módszerek? Szerintetek mi változott és mi nem változott az iskolai fegyelmezésben?
A legjobban sikerült szövegekből, szövegrészekből összeállítást készítenek, amelyet az internetes honlapon és a Taní-tani című pedagógiai lapban is megjelenik. A legtehetségesebb pályázóknak lehetőséget biztosítanak arra, hogy a Miskolci Egyetem Tanárképző Intézete oktatóinak vezetésével bekapcsolódjanak a Fegyelemzés-történeti Műhely kutatásaiba.

A pályamű leadási határideje: 2008. január 15.

Postázási cím: Miskolci Egyetem BTK Tanárképző Intézet. 3515 Miskolc-Egyetemváros.

A borítékra írják rá: „Diákcsínyek, iskolai fegyelmezés – egykor és most”.

További információk: [email protected] ; 06-46-565-228; www.uni-miskolc.hu/~btntud . Internetes fórumunk: http//:paideia.freeforums.org  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában