Meg is lett az eredménye

2024.01.31. 10:50

Motorháztető, forgalmi engedély és rendszám nélkül driftelt Abaújkérben (videó)

Az encsi rendőrök pénzbírsággal sújtottak egy abaújkéri szabálysértőt.

Boon.hu

Forrás: PoliceHungary/YouTube

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2024. január 14-én 12 óra előtt egy sofőr az autójával Abaújkérben, a Rákóczi úton driftelt. A rendőrök megállapították, hogy a szabálysértő úgy közlekedett, hogy az autója érvényes forgalmi engedéllyel és rendszámmal sem rendelkezett, illetve a kocsi motorháztetője is hiányzott. A szabálysértések elkövetését az abaújkéri fiatalember meghallgatása során elismerte, ezért a hatóság pénzbírsággal sújtotta – tájékoztatta portálunkat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az Encsi Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a balesetek többségének súlyos szabályszegés áll a hátterében. A rendőrök a jövőben is határozottan fel fognak lépni azon járművezetőkkel szemben, akik a közlekedési szabályok megsértésével, felelőtlen magatartásukkal veszélyeztetik a maguk, illetve mások testi épségét, biztonságos közlekedését!

Kérik, tartsák be az alapvető közlekedési szabályokat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában