TILOS!

2023.10.04. 15:00

Spontán gyorsulási versenyek a borsodi közutakon - a rendőrök folyamatosan ellenőrzéseket tartanak

A közút nem versenypálya, ezért a rendőrök folyamatos közlekedésrendészeti ellenőrzéseket tartanak Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyében is.

A rendőrség készenlétben.

Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság célja a főbb baleseti okok visszaszorítása érdekében a szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrése. A rendőrök ennek érdekében a vármegye egész területén a közlekedésbiztonsági helyzet további javítása érdekében folyamatosan közlekedésrendészeti ellenőrzéseket tartanak.

Azok a járművezetők, akik szándékosan, jelentős mértékben túllépik a megengedett legnagyobb sebességet, vagy tudatosan megszegik a közúti közlekedési szabályokat, illetve nem rendeltetésszerűen használják a közutat, nagyfokú veszélyt jelentenek nemcsak önmaguk, hanem mások életére, testi épségére is!

A rendőrök folyamatosan figyelik a versenyek szervezésére használt online felületeket, és a szervezett, vagy spontán gyorsulási rendezvények színhelyén megjelenve a szabálytalankodókkal szemben eljárásokat kezdeményeznek!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában