boon.hu PODCAST

2023.08.31. 20:00

Most kell csak igazán figyelni az utakon!

Elstartol a tanév és számítani lehet az utakon a nagyobb forgalomra, az intézmények környékén pedig a fennakadásokra.

Horváth Imre

Fotó: Bujdos Tibor

Véget ért a nyári szünet, ami idén közlekedési szempontból kifejezetten jól sikerült, ugyanis nem volt sok baleset, tudtuk meg Molnár Emil alezredes, a Miskolci Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetőjétől, akit a tapasztalatok kapcsán kérdeztünk a Sziréna című podcastban.

Horváth Imre szerkesztő kérdésére elmondta, a közlekedési balesetek elsődleges okaként még mindig a gyorshajtás, és az elsőbbség meg nem adása okolható, ami sokszor figyelmetlenségből, türelmetlenségből fakad. Pedig az iskolakezdéssel a forgalom is jelentősen megnő az utakon, és az oktatási, nevelési intézmények környékén is lehet fennakadásokra számítani, így pontosan szükség lehet a figyelemre és a türelemre.

Az alezredest kérdeztük arról is, hogy mire érdemes figyelni a közlekedőknek, hogy elkerüljék a bajt, de a beszélgetésben kitértek az elektromos rollerekkel kapcsolatos tapasztalatokra is.

Hallgassa meg!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában