Közlekedünk

2023.08.17. 11:40

Baleset baleset hátán: megbolondult a közlekedés ma reggel Miskolcon

Ütközés történt a Miskolc Plázánál, a turbó körforgalomnál és a Futó utcánál is.

Detzky Anna

Baleset a Miskolc Plazánál

Fotó: olvasó

Nyolc óra előtt néhány perccel posztolt ki egy felhasználó az Új Miskolcon láttam csoportban fotókat két személygépkocsi ütközéséről a Miskolc Pláza előtt. Az autók orra találkozott, mielőtt a Szentpáli utca és a Szűcs Sámuel utca kereszteződésében megpróbálták bevenni a kanyart. A rendőrséghez egyelőre nem érkezett bejelentés az esetről. Janasóczki Attila rendőr alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy azért lehetséges, hogy nem tudnak az esetről, mert valószínűleg csak anyagi kárral járó baleset történt és a helyszínen megegyezhettek egymással a felek.

Torlódásra lehet számítani

Ezen kívül még két balesetről tudunk, amelyek szintén augusztus 17-én csütörtökön, azaz ma reggel történtek. Egyikről egy olvasónk értesítette portálunkat e-mailen. A Vörösmarty városrészben a turbó körforgalomnál ütközött két személygépjármű. Egy kollégánk pedig szemtanúja volt reggel munkába jövet, hogy a Futó utca és a Pesti út kereszteződésénél áll egy ripityára tört autó. Janasóczki Attila rendőr alezredes mindkét esetet megerősítette, és azt is elmondta, hogy személyi sérülés nem, csak anyagi kár keletkezett. Viszont a Futó utcánál torlódás miatt helyszínel a rendőrség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában