Megmentették

2023.04.12. 18:42

Végzetes tettre készült, majd a rendőrök segítségét kérte egy férfi

A rendőrök megmentették azt a szalaszendi férfit, aki végzetes lépésre szánta el magát.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. április 9-én a délelőtti órákban érkezett egy kétségbeesett hívás. A bejelentő a lakásában, végzetes lépésre szánta el magát, azonban az utolsó pillanatban segítséget kért.

Az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol a férfit egy ágyon fekve találták az egyik karján, erősen vérző sebbel. A járőrök a szobában egy telefonkábelt találtak, és azzal szorították el a karját, így megállítva a vérzést. Az időközben a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai a rendőröktől átvették a beteget, majd ellátását követően kórházba szállították – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában