Amazon

2023.04.30. 17:29

Megtépte és karóval ütötte vélt vetélytársát a féltékeny putnoki nő

A támadó a másik nőt szidalmazni, fenyegetni kezdte, meglökte, megütötte.

ÉM

Egymásnmak estek

Az Ózdi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat egy 38 éves nővel szemben.

A vád szerint az asszony 2022. október 13-án 18 óra körül Putnokon, az utcán támadt rá egy másik nőre, akiről azt feltételezte, hogy szerelmi viszonyt létesített a volt párjával. A támadó a másik nőt szidalmazni, fenyegetni kezdte, meglökte, megütötte és a haját tépte, majd végül a földről felvett egy méteres fa karót, amivel a haragosa combjára ütött.

Közérdekű munkára küldhetik 

A vádlott által tanúsított kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartás alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkoztatást, riadalmat keltsen. A megtámadott nő 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban könnyű testi sértés vétsége miatt magánindítványt nem terjesztett elő. A Btk. az eljárás tárgyát képező bűncselekményt 3 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak - tudta meg a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában