Meggyulladt a szemét

2023.02.08. 07:14

Meghalt egy ember az ózdi háznál keletkezett tűzben

Kedd éjjel Ózdon az Árpád vezér útra riasztották a város tűzoltóit.

illusztráció

Fotó: Shutterstock

Frissítés:

Egy társasház padlástérben keletkezett tűz miatt vonultak a tűzoltók szerdára virradóra Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, az ózdi Árpád vezér útra.

Egy háromszintes épület padlásterében felhalmozott papírhulladék égett. A város hivatásos tűzoltói rövid időn belül eloltották a két négyzetméter kiterjedésű tüzet. Oltás közben egy embert találtak, azonban az ő életét már nem lehetett megmenteni, egy másik ember súlyos sérüléseket szenvedett. A tűz az épület alsóbb emeleteire nem terjedt át, az eset körülményeit a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja.

Fontos, hogy ne halmozzunk fel fölösleges éghető anyagokat lakásunkban, tartsuk be az épületekben a tárolási szabályokat. A leggyakrabban nyílt láng használata, elektromos probléma, a fűtési rendszer hibája, főzés, vagy dohányzás vezet lakástűzhöz.

Korábban írtuk: Tűz ütött ki egy családi ház padlásterében Ózdon, az Árpád vezér úton. Összehordott szemét égett mintegy két négyzetméteren. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. A helyszínre mentők is érkeztek - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

 

Címkék#Ózd#tűz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában