Trágár

2023.01.02. 13:15

Ordítozott a rendőrökkel a borsodi férfi

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A vád szerint 2022. július hó 22-én este Mezőcsáton, családi veszekedés miatt tett bejelentésre ment intézkedni a  Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság két járőre egy hétvégi telekre. A telken tartózkodott egy ittas állapotban lévő férfi, aki a nevelő apjával való korábbi konfliktusát sérelmezte és az intézkedő rendőrökkel szemben agresszívan viselkedett, ordibált, majd közölte velük, hogy „fel fogja hívni a parancsnokukat és majd meglátják mi lesz...”

Obszcén jelzőkkel... 

A rendőrök felszólították, hogy hagyja abba a viselkedését és távozzon a helyszínről. A vádlott a felszólításnak nem tett eleget és a rendőröket trágár módon, obszcén és lealacsonyító jelzők kíséretében szidalmazni kezdte. A vádlott ezen cselekményével a rendvédelmi szervnek minősülő rendőrség beosztottjaival szemben, hivatalos eljárásuk alatt, a munkakörük ellátásával összefüggésben becsület csorbítására alkalmas kifejezéseket használt.

Az ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában