Rablás

2022.11.17. 11:02

Nem kapott cigit, kést rántott a kocsmában

Cigit kért, nem kapott, kést rántott és szúró mozdulatot tett, majd elmenekült. A rendőrök az arlói elkövetőt egy órán belül elfogták.

Fotó: Shutterstock

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 33 éves arlói férfival szemben. A gyanúsított 2022. november 16-án 20 óra előtt egy arlói kocsmában cigarettát kért egy fiatal fiútól, aki nem tudott adni neki. Ezek után az elkövető áttapogatta a sértett ruházatát, és azt a kijelentést tette, hogy ha nem ad neki cigit megöli, majd elővette a kést, és szúró mozdulatot tett felé, melyet az áldozata kivédett. Ezek után a fiú távozott a sörözőből, és miután hazaérkezett a hozzátartozói hívták a rendőrséget.

Az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai sikeres adatgyűjtésének köszönhetően az elkövetőt egy órán belül elfogták, majd a kapitányságra történő előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe is vették - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában