Új-pszichoaktív anyag

2022.11.17. 10:09

Kilószám került elő a kristály a 3-ason megállított autóból

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit és egy nőt Miskolcon.

Forrás: police.hu

Új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 39 éves szikszói férfival, és 28 éves női társával szemben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság MEKTA bevetési egysége 2022. november 15-én 19 óra után a 3-as számú főút, Miskolcra bevezető szakaszán ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit. A rendőrök az autóban közel két kilogramm kristályszerű anyagot találtak. Az időközben a helyszínre érkező Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai az autó vezetőjét, és az utasát a rendőrségre előállították, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság gépkocsi 39 éves vezetőjét őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is, míg a nő szabadlábon védekezhet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában