Verés

2022.10.12. 09:00

Rosszkor érkezett a szerető, a férj jól elpáholta

Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 35 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt.

ÉM

A vádirat szerint a férfi 2021. augusztus elején, a hajnali órákban a volt feleségével együtt putnoki családi házában aludt, amikor kiabálásra és zörejekre ébredt. Elkezdett felöltözni, hogy kimegy az udvarra és megnézi, hogy ki kiabál. A volt felesége azonban kiszólt az ablakon az udvaron tartózkodó ittas állapotú férfinak – akivel egyébként szerelmi viszonyt folytatott –, hogy menjen el, mert a volt férje itthon van és le fog menni.  

A nő sietett, hogy megelőzze a vádlottat és kiment az udvarra, felszólította újból udvarlóját, hogy távozzon, az viszont arcon ütötte, amitől a nő földre esett. Ekkorra lépett ki a házból a vádlott, odament a férfihoz, szidalmazva megkérdezte, hogy mit keres ott, majd ököllel megütötte. Az ütéstől a férfi a földre zuhant, a vádlott viszont nem fejezte be a bántalmazását, hanem tovább ütlegelte, a tettlegességnek a szomszéd közbelépése vetett véget. 

Még a fogai is kitörtek 

A sértett férfi a bántalmazás következtében többszörös zúzódásos sérüléseket, illetőleg metszőfogak törését, valamint 8 napon túl gyógyuló bordatörést szenvedett el.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában