Elképesztő!

2022.10.11. 11:40

Így bukott le két borsodi díler

Két helyen egyszerre ütöttek rajta a rendőrök egy-egy új pszichoaktív anyagot áruló dílerre Hernádnémetiben.

illusztráció

Fotó: Shutterstock

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival és egy 35 éves nővel szemben. A gyanúsítottak 2022. október 6-át - azaz elfogásukat megelőzően – Hernádnémeti településen új pszichoaktív anyagot szereztek meg és árultak.

A rajtaütésben résztvevő Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a két helyszínen több mint két és fél millió forintot, és új pszichoaktív anyagot foglaltak le, a szer csomagolásához szükséges eszközöket, mérlegeket.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 28 éves férfit őrizetbe vette, és vele szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására. A másik díler az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezik - olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A kábítószerek, az új pszichoaktív anyagok mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk is kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában