Megrázó eset

2022.07.11. 21:10

Szatyorból került elő a csecsemő

Az interneten kezdett keringeni egy hír, miszerint egy harminc év körüli múcsonyi nő megszülte a gyermekét a napokban, majd ezt követően egy szatyorba tette, amely végül Miskolcon, Lyukóbánya területén került elő.

Vad találgatások indultak azzal kapcsolatban, hogy a gyermek élve született-e, és ha igen, akkor hogyan került Lyukóba, illetve, hogy az anya vajon bánthatta-e.

Érdeklődtünk a megyei rendőr-főkapitányságon, ahol csak annyit osztottak meg szerkesztőségünkkel, hogy az esetet általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a Miskolci Rendőrkapitányság.

Ez az eljárási rend olyan esetekben lép életbe, ha nem merül fel bűncselekmény gyanúja, tehát például öngyilkosságok, vagy természetes halálesetek esetén. Éppen ezért ilyenkor bővebb tájékoztatást sem ad ki a rendőrség kegyeleti okok miatt.

Információink szerint ebben az esetben arról van szó, hogy a baba halva született, így nem is történhetett ellene bűncselekmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában