Ellenőrzés

2022.04.29. 16:15

Fokozottan ellenőriztek az encsi rendőrök

Jogszabálykövetőek voltak az ellenőrzött állampolgárok.

Forrás: police.hu

Az Encsi Rendőrkapitányság járőrei április 26-án a Magyarországot és Szlovákiát összekötő határátlépési pontokra (Buzita-Kány, Litka, Hidasnémeti-Perín, Abaújvár Hernád híd, Kéked-Abaújnádasd) vezető útszakaszokon végeztek fokozott ellenőrzést.

Az ellenőrzés kiemelten az illegális bevándorláshoz kapcsolódó jogsértéseket elkövető személyek felkutatására, az illegális továbbutazás megakadályozására, okmányhamisítások felfedésére, továbbá a Magyarország területén tartózkodás szabályait megszegő személyek felkutatására irányult.

A rendőrök az ellenőrzés folyamán 59 gépjárművet állítottak meg és 75 személyt igazoltattak, amelynek során egy fő szlovák állampolgárt fogtak el, akit a magyar hatóságok bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt köröztek.

Ezen túlmenően a járőrök egy sofőrt figyelmeztettek egy kisebb súlyú szabálysértés elkövetése miatt – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában