Megütöttek egy taxist

2022.04.25. 14:32

Bántalmazták a taxist, mert hamburgerre sem volt pénzük

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy fiatal férfivel és egy lánnyal szemben folytatott, akik megütöttek egy taxist.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 22 éves fiatalemberrel, és egy 19 éves lánnyal szemben. A gyanúsítottak 2021. december 5-én 4 óra körül Miskolcon, a Búza téren taxiba szálltak, majd arra kérték a sofőrt, hogy kanyarodjanak a közeli gyorsétterem felé, hogy rendelhessenek maguknak hamburgert. A készételt azonban nem tudták kifizetni, így a taxis gyanút fogott, majd megkérdezte van-e a fiataloknak fuvarra pénzük. A férfi ekkor kapta az első ütést, majd a kocsiból kiszállva a lány is nekirontott a szolgáltatónak.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetőket.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki hivatalos, illetve közfeladatot ellátó személyekkel szemben erőszakot követ el, azt a törvény kiemelten bünteti!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában