Tűz

2022.03.06. 08:19

Kigyulladt egy csarnok Hejőpapinál (frissítve)

Teljes terjedelmében égett egy nagyjából ezerháromszáz négyzetméteres csarnok Hejőpapi és Hejőszalonta közötti külterületen, az M30-as autópálya mellett vasárnap.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Frissítés 15:25: Eloltották a tüzet

 

Az acélszerkezetű épületben mintegy négyszáz tonna kommunális és darált hulladék, valamint egy bálázógép volt. A tüzet a mezőcsáti, a tiszaújvárosi, a mezőkövesdi, a miskolci és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg. A csarnokból munkagéppel kihordták az összes hulladékot.

---

Frissítés 9:20

 

Még oltják a lángokat egy Hejőpapi és Hejőszalonta közötti területen, az M30-as autópálya közelében, ahol kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy csarnok. Az acélszerkezetű épületben hulladékot, műanyagot tároltak, és egy bálázógép is van benne. A mezőcsáti, a tiszaújvárosi, a mezőkövesdi és a miskolci hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoznak a tűz megfékezésén. Hajdúnánásról is a helyszínre indult egy vízszállító. Az egységek munkáját erőgépek is segítik.

---

A tűzhöz a mezőcsáti, a tiszaújvárosi, a miskolci és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett nyolc vízsugárral oltják az épületet. Az egységek munkáját erőgépek is segítik. A helyszínre tart a megyei katasztrófavédelmi mobil labor is – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában