Bosszú

2022.02.21. 08:48

Megcsalta a férje, kihívta rá a rendőrséget

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 37 éves nő ellen hamis vád bűntette miatt. A nő – szendrői otthonába hazaérve – a férjét rajtakapta egy másik nővel, ezért hamis bejelentést tett ellene a rendőrségen.

Shutterstock/Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott nő tavaly január végén a kora délelőtti órákban hazaérkezett szendrői családi házába, ahol félreérthetetlen helyzetben rajta kapta a férjét egy másik nővel. A látottak miatt nagyon ideges lett, veszekedett a férjével, majd elhagyta a házat, egy közeli rokonához ment. Annyira feldúlt állapotban volt, hogy elhatározta, megbosszulja a férjét, ezért a központi segélyhívón keresztül felhívta a rendőrségi ügyeletet, és azt közölte, hogy előző napon a férje a közös házukban bántalmazta, összetörte a berendezési tárgyakat, ő azonban megszökött és a rokonánál bujkál. Arra is hivatkozott, hogy nagyon fél attól, hogy a férje meg fogja találni, ezért rendőri segítséget kér. A bejelentésre rendőrjárőrök érkeztek a vádlott tartózkodási helyére, meghallgatása során azonban már nem állította, hogy a férje bántalmazta volna, így a bejelentés alapján nem indult büntetőeljárás.

 

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában