Katasztrófavédelmi hírek

2021.08.10. 07:30

Lakástűz, kigyulladt autó és közlekedési baleset az elmúlt héten

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 163 alkalommal riasztották, amiből 89 műszaki mentés volt.

20210525 Szombathely Az év tűzoltójával is találkozhattak a gyerekek Három kisgyermek, három kis tűzoltó nagy álma vált valóra a Vas megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak köszönhetően. A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság végül nem csak Dani, de a 3 éves Rozina és a másfél éves kisöccse, Kornél kívánságát is teljesítette. Kontics Sándor tűzoltó százados, az év tűzoltója is szolgálatban volt. Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe

Forrás: MW

Fotó: Unger Tamás

Kisteherautóval ütközött egy személygépkocsi Mezőkövesd és Bogács között augusztus 03-án. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével két embert kiszabadítottak a személyautóból, átadták őket a mentőknek és áramtalanították a járműveket.

Egy családi ház különálló garázsában égett egy személygépkocsi motortere Felsőzsolcán, a Kossuth Lajos utcában augusztus 04-én. A miskolci hivatásos tűzoltók kitolták a járművet a garázsból és eloltották a tüzet. Az eset során nem történt sérülés

Kigyulladt egy kilencven négyzetméteres lakóház Zubogyban, a Dózsa György úton augusztus 08-án. A tűzesethez az aggteleki és a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók vonultak. Az egységek négy vízsugárral oltották el teljes terjedelmében lángoló épületet. Az események során nem történt sérülés, azonban az ingatlan lakhatatlanná vált. Egy ember elhelyezésében a helyi önkormányzat segített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában