helytállás

2021.07.20. 18:45

Kiemelt figyelmet fordítottak a rendőrök a triatlon alatt a városlakók biztonságára

Míg a sportolók a versenyszámokban, addig a tiszaújvárosi egyenruhások a triatlon napok lebonyolításában nyújtottak kiemelkedő eredményt.

Forrás: police.hu

A Tiszaújvárosi Triatlon Napok 2021. évi versenysorozat július 16-a és július 18-a között került megrendezésre, melyet az Európa-kupa futamok mellett koncertek, és családi programok is kísértek. A hagyományosnak mondható rendezvény nagy tömeget vonz évről-évre, így a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság idén is kiemelt figyelmet fordított a városba látogató külföldi versenyzők, és a városlakók biztonságára.

Fotó: police.hu

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség állományával közreműködve a hétvége során a triatlon futamok ideje alatt közlekedésbiztonsági feladatok végrehajtásában segédkeztek.

A versenyek után, illetve az éjszaka folyamán a rendőrök a közbiztonság fenntartása érdekében hajtottak végre ellenőrzéseket Tiszaújváros területén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában