Könnyű testi sértés

2021.06.21. 08:00

Ököljog a szerencsi parkolóban

A Szerencsi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal az 58 éves férfival szemben, aki a parkolóban ököllel megütött egy autóst.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott 2021. május hónap elején a reggeli órákban Szerencsen egy bevásárlóközpont parkolójában várakozott a személyautójával. Időközben szintén gépjárművel megérkezett a sértett férfi, és a parkolás során nekitolatott a vádlott autójának, amelynek következtében mindkét járműben kisebb esztétikai sérülés keletkezett.

A vádlott ezen annyira feldühödött, hogy kiszállt az autóból, odament a sértetthez, aki nyitott ajtó mellett még a gépkocsijában ült és az utastérbe behajolva ököllel arcon ütötte.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos és repesztett sérülést szenvedett el, ennek okán hatályos magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben pénzbüntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában