Vészhelyzet

2021.05.10. 15:42

Életmentés összefogással

Az utcán lett rosszul az az életjeleket sem mutató férfi, akinek ellátásában segítséget nyújtott a Szikszói Rendőrőrs munkatársa.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Egy fiatalember tett bejelentést 2021. május 10-én 8 óra 12 perckor a rendőrségre. A telefonban elmondta, hogy Halmajon, a Fő utcán egy férfi rosszul lett, elvesztette az eszméletét, ő pedig megkezdte az újraélesztését.

A bejelentést követően azonnal a legközelebb lévő járőr sietett a helyszínre. Madarász István r. főtörzszászlós azonnal az életmentést megkezdő fiatalember segítségére sietett, és felváltva végezték a mellkas-kompressziót. Az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai átvették a férfi ellátását és megkezdték a műszeres újraélesztést, amely többszöri próbálkozásra ugyan, de eredményt hozott. Az 56 éves férfi keringése újra elindult és állapota szállítását is lehetővé tette, így a mentőszolgálat munkatársai őt további ellátása céljából kórházba szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában