Képekkel!

2020.07.22. 13:30

Ittasan, jogosítvány nélkül balesetet okozott

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Forrás: police.hu

Járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság 27 éves miskolci férfival szemben. A gyanúsított 2019. november 30-án 22 óra után, a Miskolcon, az Erenyő utcában autójával, hátrament végrehajtása során egy kerítésnek ütközött, majd adatainak hátrahagyása nélkül elindult. A sofőr a Kis tábornok út irányába haladt tovább, amikor egy kanyarban kisodródott, és egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a férfi nyolc napon belül, míg az utasa, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A helyszínre érkező rendőrök intézkedésük során megállapították, hogy a férfi jogosítvány nélkül, és ittasan közlekedett. A nyomozók a sofőrt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában