Megszaporodott esetek

2020.06.06. 18:30

Diósgyőrben is előkerült egy pisztoly

Huszonnégy órán belül három eset is előfordult megyénkben, ahol pisztolyt használtak.

Horváth Imre

Forrás: Mezőkövesd Képekben

Szerencsére a Csabai kapui esettel ellentétben, ahol arcon lőtték az idős nőt, vagy a mezőkövesdivel, ahol eldördült a lövés, de az ajtót érte, a harmadik, diósgyőri esetnél csak fenyegettek a fegyverrel.

Szombaton 12:30 körüli időben alakult ki szóváltás a Kuruc utca 49. előtt egy 44 éves, illetve egy 46 éves miskolci férfi között, utóbbi egy társával együtt volt. A vita odáig fajult, hogy tettlegesség lett belőle: a 44 éves férfi némi lökdösődést követően lefejelte a két évvel idősebb vitapartnerét, majd a nyomaték kedvéért elővette gáz-riasztó maroklőfegyverét, amellyel megfenyegette a sértettet és társát. Ezt követően, mint aki jól végezte dolgát, elsietett.

Nem jutott azonban messzire, ugyanis a két megfenyegetett sértett értesítette a rendőrséget, akik gyorsan a helyszínre értek, azonosították az elkövetőt, és onnan nem messze el is fogták, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

(A borítóképen: Mezőkövesden is előkerült egy fegyver)

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában