Akciófilmbe illő jelenet

2020.05.07. 12:25

Lövöldözés és autósüldözés volt Hernádnémetiben-frissítve!

A helyiek szerint két vitában álló család tagjai között robbant ki a konfliktus.

Horváth Imre

Forrás: boon

Fotó: Horváth Imre

Elképesztő rendőri jelenlét mellett helyszínelnek és nyomoznak ezekben a percekben is Hernádnémetiben. Nem csoda, akciófilmbe illő jelenetek követték egymást reggel a településen, amit az ott élők el se akarnak hinni.

Nem egyszerű baleset

A Kossuth utcában két autó körül nyüzsögnek a rendőrök, vannak baleseti helyszínelők, készenlétisek, kutyás rendőrök, nyomozók. Egy fekete Ford Focus villanyoszlopnak csapódva, a dupla betonoszlop kis híján kidőlt az ütközés erejétől. Száz méterrel arrébb egy fehér autó az oldalán, miután többször átfordult. A baleseti helyszíntől egy kilométerrel arrébb szintén rengeteg rendőr az egyik háznál.

A megyei főkapitányságon egyelőre hírzárlat van az üggyel kapcsolatban, ami nem csoda, hiszen még a helyszínen folyamatban van az információgyűjtés. A baleset egyik szemtanúja azonban azt mondja, a hatalmas csattanásokra szaladtak ki az utcára, az egyik férfi, miután kiszállt az autóból azt kiabálta, hogy „meghalt a mama, meglőtték”. A rendőrök gyorsan a helyszínen voltak, majd jöttek a mentők is, de mindenki úgy tudja, hogy nincs komoly sérült, bár a két autóban többen is ültek. Két mentőautó éppen akkor hajtott el lassan, megkülönböztető jelzés nélkül, amikor a helyszínen voltunk, egy férfit pedig bilincsben kísértek rendőrautóhoz.

Üldözték egymást

A helyiek azt állítják, két család közti konfliktus eredménye a reggeli balhé. A Focus-szal Taktaszadáról érkeztek, és rálőttek a hernádnémeti család házára. Többen állítják, ismétlőfegyverrel, sok lövést adtak le, a házban pedig kiskorú gyerekek is voltak. Megoszlanak az információk arról, hogy valaki megsérült-e ekkor, vagy sem.

A házbeli család üldözőbe vette a szadai autót, és a baleset helyszínén hátulról meglökte, így csapódott az oszlopnak. Viszont a hernádnémeti sofőr is elvesztette az uralmát az autó felett, árokba hajtott, és ettől borult fel. Van, aki azt állítja, hogy a baleset melletti családi ház udvarán találták meg a fegyvert, oda volt bedobva.

A helyi családot ismerők azt állítják ezzel biztosan nincs vége a dolognak, és „ennek még komoly következményei lesznek”.


Frissítés :

Gumilövedékes puska volt

A megyei rendőr-főkapitányságtól kapott, hivatalos tájékoztatás szerint valóban két család közti konfliktus robbant ki, 10 óra után nem sokkal Hernádnémetiben. A taktaszadai és hernádnémeti férfiak kölcsönösen sértegették egymást, majd autóba ülve üldözték egymást, és közben csattantak el a lövések, amelyeket egy gumilövedékes puskából adtak le. A balesetnek nincs sérültje, a rendőrség két taktaszadai és egy hernádnémeti férfit állított elő, és jelenleg is folyamatban van az adatgyűjtés, a nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság folytatja le. Azt jelenleg még nem lehet tudni, hogy milyen gyanúsítások lesznek az ügyben.

Közben az autómentők megkezdték a két összetört autó elszállítását és az áramszolgáltató szakemberei is a helyszínre érkeztek, hogy a megsérült villanyoszlop helyreállítását megkezdjék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában