Rendőrségi hír

2020.03.17. 19:30

Tűzijáték a rendezvény előtt

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyben pirotechnikai eszközök telepítése során foglalkozási szabályokat sértettek meg.

Forrás: B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság

Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság V. Viktor 41 éves, továbbá T. Imre 32 éves zalaegerszegi lakosokkal szemben. A gyanúsítottak 2019. szeptember 21-én 12 óra körül Kazincbarcikán, a Völgy parkban a városi rendezvény programjához készülő tűzijáték telepítése során a pirotechnikai eszközöket nem az előírásoknak megfelelően kezelték. Az eszközökön a szakszerűtlenül elvégzett összeszerelés közben, valamennyi működésbe lépett és felrobbant. Egy ember nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a tűzijátékok telepítésében résztvevő férfiakat.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában