Váltás

2023.02.08. 16:00

Új vezérigazgató a MOL Petrolkémia Zrt. élén

2023. február 1-jétől Császár Péter vette át a MOL Petrolkémia Zrt. vezérigazgatói és a MOL Csoportszintű Downstream Vegyianyagok ügyvezető igazgatói feladatait.

BOON

Fotó: Vajda János

Császár Péter a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett MSC diplomát pénzügyi területen. 2013-ban csatlakozott a MOL-csoporthoz, ahol számos pénzügyi vezetői pozíció – köztük az olaszoroszági operáció igazgatósági tagság, valamint Csoportszintű DS Pénzügyi Igazgatói pozíció - betöltése után, 2019-ben vette át a Magyarországi Logisztika irányítását. Közel 2 év sikeres működést követően a Magyarországi Termelés vezetőjeként folytatta pályafutását, ahol a Dunai Finomító és Zalai Finomító irányítása tartozott hozzá a vállalaton belül. Az elmúlt másfél év alatt többek között nevéhez fűződik a Dunai Finomító történetének legkomplexebb, sikeresen lebonyolított nagyjavítása, amelynek köszönhetően sikerült biztosítani az ország, valamint a régió üzemanyag-ellátását.

Császár Péter
Forrás: MOL

Császár Péter Marton Zsombortól vette át új pozícióját, aki a MOL-csoporton belül a Kutatás-Termelésért felelős ügyvezető igazgatója lett szintén 2023. február 1-től. A MOL Petrolkémia köszöni az elmúlt években nyújtott kiemelkedő teljesítményét és sok sikert kíván az új pozíciójában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!