Négycsillagos szálloda

2022.03.27. 15:00

A régi újjászületésével lett szállodája Tokajnak

Tokaj - A teljes rekonstrukción átesett és új néven üzemelő szálloda a most kezdődő turisztikai szezonra időben elkészült.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

Átadták pénteken az egykori Tokaj Hotel teljes korszerűsítésével és átépítésével létrejött négycsillagos szállodát, amely új tulajdonosokkal, új név alatt, április tizedikétől fogadja a vendégeket. Az ötvenöt szobás szálloda kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedhet a történelmi városban, a Tisza és a Bodrog folyók találkozásánál, sétálótávolságra számos látnivalótól. A beruházást a Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy-pályázatán keresztül a kormány is támogatta. 

 

A megjelenteket dr. Ináncsy Miklós tulajdonos köszöntötte, akitől megtudtuk, hogy a szálloda megvásárlásának ötlete mindössze két éve vetődött fel, és nem hagyhatták ki ezt a lehetőséget, hiszen Tokaj közepén csodálatos környezetben található a létesítmény. Ma pedig már az átadását ünnepelhetjük.

 

 

 

Posta György polgármester elmondta, hogy nem volt zökkenőmentes a projekt indulása, de a város kiemelten kezelte a beruházást itt Tokaj szívében, amire büszkén tekintenek, és remélik, még több elégedett vendéget vonz majd a településre.

 

A megnyitón felszólalt még Tarnainé dr. Ináncsy Márta a Hotel Tokaj Kft. képviseletében, dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő, Horváth Péter, a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, valamint Sabina Bartyzel, az Accor kelet-európai regionális igazgatója.

 

(A borítóképen: Korszerű körülmények között várják a vendégeket. Fotó: Bujdos Tibor)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!