Kezdő cégvezetőknek

2022.02.16. 10:01

Helybe hozzák a vállalkozói tudást

A kezdő cégvezetőknek és a friss, naprakész tudásra vágyó vállalkozóknak igyekszik fejlődésükhöz támogatást nyújtani az az ingyenes workshop-sorozat, amely a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) és az INPUT Program közös szervezésében Miskolcon.

ÉM

Süvöltős László marketing- és üzletfejlesztési szakértő

Fotó: SZABO ZSOMBOR

Az INPUT Next! című program három alkalommal, egyenként 4 órás találkozókból áll. A résztvevők mély, gyakorlati tudásra tehetnek szert a piacralépési stratégiák, online marketing, márkaépítés, üzleti modellek és értékesítés terén, így a képzések elvégeztével pontosan tudni fogják, hogy mit és hogyan kell tenniük annak érdekében, hogy sikeres vállalkozást tudjanak felépíteni – ígérik a szervezők.

 

Az első képzés február 17-én, délután 2 órakor kezdődik a rendezvénynek helyet adó BOKIK székházának Szentpáli termében. Témája: a márkaépítés, a marketing, és az annak megfelelő online tartalomkészítés. A workshopok trénere Süvöltős László marketing- és üzletfejlesztési szakértő, a Simplegrow vezető tanácsadója. (Az ingyenes workshopokon a részvétel előzetesen regisztrációhoz kötött, jelentkezni a BOKIK, vagy az INPUT Program honlapján keresztül lehet.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!